Gezichtsbehandelingen

Tijdens uw eerste bezoek aan de salon zal er eerst een uitgebreide huidanalyse worden gemaakt. We beoordelen zo wat voor huidtype u heeft vet, droog, vochtarm of gecombineerd. Of dat er sprake is van contourverlies ivm verslaping of pigmentvlekken en huidafwijkingen. Aan de hand van de huidanalyse zal er een behandelplan worden gemaakt.Het voordeel hiervan is dat de behandelingen speciaal afgestemd kunnen worden op uw huidtype en wensen. Uw behoefte staat voorop. Laat je verwennen en verzorgen, kies voor huidverbetering of wellness. Bij Skin&Senses garanderen we resulaat en de beste kwaliteit door gebruik te maken van de producten van Nimue.

Mooie behandeling voor de vermoeide huid en de donkere huid type:Voor de oudere huid die versteviging nodig heeft, Anti Aging gericht:Voor de gevoelige, vochtarme huid:

Acne huid, vette huid of onzuivere huid:De huid die in goede staat is maar een boost nodig heeft:

Behandelingen voor vrouwen

Nimue Bio-Active Treatment

Een mooie behandeling in combinatie met fruitzuren waaronder, melk, glycol en citroenzuur. Na deze behandeling voelt en ziet u direct de resultaten in de textuur van uw huid.

Prijs: € 59,-Nimue Glycolic Treament

Een behandeling die beginnende lijntjes, vlekjes en andere oneffenheden zichtbaar verminderd door de glycol. Deze behandeling geeft een mooi resultaat bij een verouderde huid, maar vooral bij de donkere huid die er ook vaal uit kan zien. Het verminderd en verzacht de vermoeide donkere kringen onder de ogen en het licht het pigment in de huid op.

Deze behandeling staat al tijden goed aangeschreven dankzij het egale eindresultaat.

Prijs: € 69,-Nimue Collageen Treatment

Een mooie behandeling in combinatie met de bioactive peeling complex. Deze collageenbehandeling verstevigd de huidtextuur waardoor de huid er mooi en gelift uitziet. Dé ideale behandeling voor een avondje uit!

Prijs: € 85,-Nimue Eye Treatment

Dit collageen oogmasker werkt verkoelend, liftend en vermindert wallen en vochtophopingen.

Prijs: € 19,50Nimue Cleanse Treatment

Een basis behandeling met een combinatie van fruitenzymen geschikt voor ieder huidtype. Oppervlakte reiniging en diepte reiniging, verwijderen van onzuiverheden en een bijpassende verzorgende crème zal worden aangebracht.

Prijs: € 45,-Super Hydration Treatment

De behandeling voor de droge, vochtarme huid. Een zachte behandeling waarvan het accent vooral ligt op het vochtherstel. Het masker zal worden ingemasseerd wat resulteert tot een betere doorbloeding en opname, Het resultaat, een zijdezachte, gehydrateerde huid.

Prijs: € 60,-Nimue Anti Aging

Door middel van verschillende serums en een vitaliserende gezichtmassage met antioxidanten en bijbehorend masker krijgt u een direct liftend effect door een betere huidspanning. Uw huid zal er na de behandeling strakker en frisser uitzien en voelen.

Prijs: € 75,-Nimue Penta Salaic Peeling

Deze behandeling is gericht op de onzuivere, acne huid. Door de salicylzuur die vetoplosbaar is en diep in de de porieen kan dringen. Daarnaast heeft salicylzuur een kalmerende en ontsmettende werking, perfect voor de onrustige acne-huid.

Prijs: € 85,-NIMUE Bio-Lacto peel

Een intensieve peeling die de pigmentvlekken egaliseert en helpt de huid beter vocht vast te houden.Dit komt door de melkzuur in de peeling. Melkzuur is fantastisch wat betreft de toename van de hyaluronzuur in de huid. De natuurlijke vochtgehalte van de huid neemt toe, wat belangrijk is bij de behandeling van een verouderde huid. Deze behandeling is anti-aging maar ook voor een huid met vlekjes en onevenheden.

Prijs: € 85,-Nimue TCA Treament

De TCA peeling van Nimue is een uiterst effectieve behandeling die zeer geschikt is voor een vale doffe huid, acné, littekens, hyperpigmentatie en grove poriën.

Deze worden minder door de intensieve peeling die afhankelijk van uw huid in laagjes worden opgebracht. Na enkele dagen kan er een schilfering ontstaan. De TCA peeling werkt in op de huid waardoor er als het ware een laag afschilfert, dit resulteert in jonge gezonde nieuwe huidcellen.

Het resultaat is een mooier en fijnere huidstructuur, egaler, vermindering van pigment, wat resulteert in een zichtbare huidvernieuwing!

Prijs: € 80,-

Behandelingen voor mannen

Nimue Basic Skincare Treatment

Een basisbehandeling bevat een reiniging en peeling van het gezicht en de hals, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd. Hierna wordt er een passende dagverzorging aangebracht.

Tegen meerprijs uit te breiden met een masker.

Prijs: € 35,-Nimue Relax Skincare Treatment

De Nimue Relax Skincare Treatment is een ontspannen maar effectieve behandeling. Door oorzaken als stress, zon en andere invloeden wordt de huid verouderd. Deze heerlijke ontspannende behandeling is een weldaad voor de vermoeide huid en word afgesloten met een nek-/schoudermassage.

Prijs: € 60,-Nimue Anti-Aging

De nieuwste anti-aging behandelingen van Nimue zijn ontwikkeld om de huid weer een optimale boost te geven. Deze zijn speciaal ontwikkeld om de vermindering van donkere kringen rond de ogen, fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan. Hierdoor zal de elasticiteit en stevigheid van de huidstructuur zichtbaar beter worden wat resulteert in een vitale strakke huid.

Deze behandeling wordt afgesloten met een ontspannende nek-/schoudermassage

Prijs: € 75,-Nimue Penta Salaic Peeling

Deze behandeling is gericht op de onzuivere, acne huid. Door de salicylzuur die vetoplosbaar is en diep in de de porieen kan dringen. Daarnaast heeft salicylzuur een kalmerende en ontsmettende werking, perfect voor de onrustige acne-huid.

Prijs: € 85,-Bio- active Puryfing

Deze behandeling is speciaal voor de onzuivere of vette huid. De huid wordt goed gereinigd en voor behandeld met een peeling, de vapozone en warme kompressen. Hierna worden er onzuiverheden verwijderd. Afsluitend met een zuiverend Nimue masker die unieke en helende eigenschappen heeft. Dit masker bevat o.a Kaolien dat het talg en onzuiverheden absorbeert en Tea Tree Oil wat een snelle genezing van de acne bevorderd.

Prijs: € 65,-

Dermapen

Huidverjonging met de Fusion Skin Needling Pen© biedt binnen enkele weken zichtbaar resultaat! Door de kleine naaldjes van de Skin needling pen worden ultra fijne gaatjes in de huid gemaakt. Dit heeft als gevolg dat de werkstoffen beter worden opgenomen en de huid zelf collageen aanmaakt. De huid zal zich op een natuurlijke manier herstellen. De Skin needling pen is een veilige, effectieve en pijnloze behandeling. De verstelbare diepte van de fijne naaldjes maakt het mogelijk om ook de meest gevoelige delen, zoals rondom het ooggebied, te behandelen. Hierdoor kan de behandeling worden aangepast aan de persoonlijke wensen van de cliënt.

Prijs: € 125,-

  • verslapte, rijpere huid
  • fijne lijntjes en rimpels
  • volumeverlies
  • grove poriën
  • littekens

Links